تحقیق تاثیرات زمان پوست کندن عناصر معدنی گزیده مستخرج از جانشین اسفناج که در برزیل استفاده میشده است

دانلود تحقیق با موضوع تاثیرات زمان پوست کندن عناصر معدنی گزیده مستخرج از جانشین اسفناج که در برزیل استفاده می شده است، در قالب word و در 15 صفحه، قابل ویرایش. بخشی از متن تحقیق: اسفناج واقعی در مناطق گرمسیری به خوبی رشد نمی کند ، به همین دلیل در برزیتحقیق تاثیرات زمان پوست کندن عناصر معدنی گزیده مستخرج از جانشین اسفناج که در برزیل استفاده میشده است|35016592|arshad100|جانشین اسفناج , تاثیرات پوست کندن , عناصر معدنی
با سلام و درود خدمت خدمت شما پژوهشگر عزیز در این مطلب از سایت فایل با عنوان تحقیق تاثیرات زمان پوست کندن عناصر معدنی گزیده مستخرج از جانشین اسفناج که در برزیل استفاده میشده است هم اکنون آماده دریافت می باشد برای مشاهده جزئیات فایل به ادامه مطلب مراجعه نمایید .

دانلود تحقیق با موضوع تاثیرات زمان پوست کندن عناصر معدنی گزیده مستخرج از جانشین اسفناج که در برزیل استفاده می شده است،در قالب word و در 15 صفحه، قابل ویرایش.

بخشی از متن تحقیق:اسفناج واقعی در مناطق گرمسیری به خوبی رشد نمی کند ، به همین دلیل در برزیل جنبه تجاری ندارد . در عوض جانشین اسفناج که برای نیوزیلند است در این کشور به طور گسترده استفاده می شود . اطلاعات کمی در خصوص شرح موارد معدنی وجود دارد و هیچ اطلاعی درباره شکستن مواد معدنی محلول در این سبزی در اختیار نیست . حلالیت یک کانی یکی از مهم ترین عوامل جذب آن است . به همین دلیل شکست مولکول های محلول کلسیم ، منیزیم ، آهن ، منگنز ، مس ، روی ، پتاسیم و سدیم در جانشین اسفناج خام تعیین و تاثیرات زمان پوست کندن این مواد معدنی جانشین مشخص شده است . زمان پوست کندن یک ، پنج و پانزده دقیقه ای استعمال می شود . شکست مولکول های محلول منیزیم ، منگنز ، پتاسیم و سدیم با کاهش زمان پوست کندن ، از نظر سایز افزایش می یابند . زمان پوست کندن طولانی تر ( پانزده دقیقه ) باعث فقدان عظیم مواد معدنی می شود . شکستن مواد معدنی محلول ، به طور ضعیف در پرهیز از پتاسیم ، منیزیم ، منگنز و روی شرکت می کند . جانشین اسفناج به سبب نا محلولی کلسیم ، آهن و مس در این سبزی ( احتمالا به دلیل حجم بالا ) نمی تواند منبع رژیمی برای این کانی ها لحاظ شود...