دانلود تحقیق درباره كود

تعداد صفحات:21 نوع فایل: word (قابل ویرایش) لینک دانلود پایین صفحه فهرست مطالب مقدمه 2 مواد غذايي 3 ازت 3 انواع كود نيتروژن 4 فسفر 4 عوامل مؤثر در نگهداري فسفر در خاك 5 پتاسيم 6 كلسيم 7 منيزيم 8 منگنز 8 مس 8 روي 8 گوگرد 9 برخي از علائم كمبود عناصر غذدانلود تحقیق درباره كود |954097|arshad100|دانلود تحقیق,درباره کود,مواد غذایی خاک,انواع کود
با سلام و درود خدمت خدمت شما پژوهشگر عزیز در این مطلب از سایت فایل با عنوان دانلود تحقیق درباره كود هم اکنون آماده دریافت می باشد برای مشاهده جزئیات فایل به ادامه مطلب مراجعه نمایید .

تعداد صفحات:21

نوع فایل: word (قابل ویرایش)

لینک دانلود پایین صفحه

فهرست مطالب مقدمه 2

مواد غذايي 3

ازت 3

انواع كود نيتروژن 4

فسفر 4

عوامل مؤثر در نگهداري فسفر در خاك 5

پتاسيم 6

كلسيم 7

منيزيم 8

منگنز 8

مس 8

روي 8

گوگرد 9

برخي از علائم كمبود عناصر غذايي در گياه 9

زمان و روش كود دهي 10

اثرات كودهاي شيميايي در خاك و محصول 13

كودهاي طبيعي آلي 15

اثر كود دامي در حاصلخيزي خاك 16

مقدار و روش مصرف كود دامي 17

كود سبز 17

روشهاي تشخيص كمبود عناصر غذايي 18

عوامل مؤثر ديگر در حفظ حاصلخيزي خاك 19

نتيجه 19

كمپوست 19

ساير كودهاي آلي 20

مقدمه

با توجه به افزايش روز افزون جمعيت و ترقي سطح درآمد تقاضا براي خريد مواد غذايي روز به روز افزايش مي يابد . از اين رو ضروري است كه توليد مواد غذايي چند برابرشود.

اراضي زير كشت و سطح توليد كنوني آنها قادر به جوابگويي به تقاضاي شكم هاي گرسنه نيست .قسمتي از راه حل اين مسئله افزايش توليد مواد غذايي با افزايش عملكرد محصول در واحد سطح و كشت و كار اراضي درجه دومي است كه به علت محدوديتهاي خاصي باير مانده است . علم حاصلخيزي و مطالبي در اين مورد و تكنيكهاي خاص آن مي تواند كمك مؤثري به افزايش محصول بكند.

پس نتيجه مي گيريم كه :

ما مي توانيم با استفاده از انواع كودها و مصرف مواد غذايي در خاك ، افزايش محصول هم از نظر كيفي و هم از نظر كمي داشته باشيم .